user_mobilelogo
Tommie
Tommie
Met knuffelbeesten
Tommie
Tommie
Geb: 16 december 1992 Overl: 10 april 2008
Tommie
Tommie
Even uitrusten
Tommie
Tommie
Al op leeftijd
Ursus
Ursus
11 januari 2020 Heidserpark in Heerlen
Timo
Timo
Schat zoeken in Boswachterij Dorst
Ursus
Ursus
Geboren op 10 augustus 2014 en heeft in België en in Zeeland gewoond. Op dinsdag 30 juli 2019 is Ursus bij ons komen wonen.
Timo
Timo
Goed voor mijn tanden
Tommie
Tommie
Zwemmen in Freibergsee, Oberstdorf, Duitsland
Timo
Timo
Timo
Timo
Zwemmen in boswachterij Dorst (NB)

Blog Ursus

Hiep piep hoera we gaan op vakantie

01 haeder vakantie 2021 compressedHoi luitjes,

Ik heb gehoord van mijn baasjes dat we ondanks corona op vakantie gaan. Weet nog niet waar naartoe en wanneer maar dat komt wel.

Ik hoop weer de zelfde omgeving als vorig jaar want dat vond ik wel leuk

 

Een hondenpoot van Ursus

Ursus is 7 jaar geworden

 02 verjaardag ursus 10 08 2021 facebook compressed 01 verjaardag ursus 10 08 2021 facebook compressed 

Dinsdag 10 augustus 2021 ben ik zeven jaar geworden. Het was een enerverende dag geweest. Er zijn die dag op mijn verjaardag mensen op bezoek geweest en heb veel koekjes gehad. Ook heb ik veel kadootjes gehad.

Op facebook, de Golden Retriever Vrienden Nederland groep, hebben mij 189 mensen gefeliciteerd.

Ik was wel erg moe van die dag en heb de hele avond geslapen.

hondenpoot Groetjes van mij.

Bericht Facebookgroep: Golden Retrievers 30 juli 2019 

02 Ursus 30 07 2019 01 Ursus 30 07 2019 03 URSUS 22 oktober 2018

Artikel geschreven door: Patricia van Drongelen

Facebookartikel geplaatst 30 juli 2019 om 04.35 uur.

Ik weet niet of het hier mag... hoop het wel. Zoals jullie weten hebben wij Ursus sinds vorig jaar overgenomen. Hij is nu bijna een jaar bij ons. Het is echt een hele lieve hond, dit doet mij en ons ook echt heel veel pijn en verdriet logo smiley tranen van verdriet maar met in overleg met de dierenarts is het beter als wij een ander goed thuis voor hem gaan zoeken. logo smiley tranen van verdriet de reden is hij blijft steeds 1 van ons andere kleine hondjes pakken en hij is heel erg geobsedeerd van onze kat en die van onze buurman.

Wij hebben alles geprobeerd, zelfs een paar keer gedragtherapeut laten komen. Met onze kat geprobeerd tot samen te brengen, maar dat gaat hem echt niet worden logo smiley tranen van verdriet.

Wij zoeken voor Ursus een goed thuis, zonder andere dieren of kinderen.

Wij willen geen commentaar of negatieve reacties, want dit doet ons al heel veel pijn en verdriet, maar wij moeten kijken naar wat goed is voor Ursus. Liever doe ik hem echt niet weg logo smiley tranen van verdriet ik typ nu dit bericht met tranen, omdat het mij zoveel pijn doet.

Bij interesse of info stuur mij maar een pb. Dan kan ik je meer uitleggen eventueel.

 

Facebookartikel geplaatst 30 juli 2019 om 23.00 uur.

Lieve mensen, zoals jullie weten zocht ik voor Ursus een nieuw thuis. Sinds vanavond heeft hij een goed thuis gevonden, maar wat doet dit pijn en heel veel verdriet logo smiley tranen van verdriethebben wij. En wat is het stil nu in huis logo smiley tranen van verdriet.

Lieve Ursus, grote vriend van ons... wat doet ons dit pijn om jou te moeten laten gaan logo smiley tranen van verdriet afscheid nemen is niet mijn ding en vooral met jou niet. Wat laat jij nu een leegte achter. logo smiley tranen van verdriet ik heb echt veel verdriet en de kinderen ook, maar lieve Ursus vergeten doen wij jou echt niet. Voor altijd in ons pictogram hart

Wij hadden het graag anders gezien en dat jij bij ons op je plek was, maar helaas! Maar wij hopen dat je het onwijs naar je zin gaat hebben op je nieuwe plekje. Het gaat je goed vriendje! Love you! Je bent een kanjer! Een lieve hond! pictogram hart

Bron: Patricia van Drongelen

Mijn drone hobby

Een website van Paul Habets over al zijn hobby's. Deze pagina gaat o.a. over mijn ervaringen met een drone.

Vakantie Wegwijzer

Als je op bezoek gaat naar Zuid-Limburg, Noord-Eifel, Vulkaaneifel of de Moezel dan vind je hier veel informatie om je voor te bereiden op de vakantie.