user_mobilelogo

00 haeder mijn drone 300Sinds 1998 bouw ik website's.

Mijn eerste website was voor onze bloemenwinkel "Artiflora Bloemsierkunst" in Rijen (Gemeente Gilze en Rijen).

Deze heb ik gebouwd met Frontpages van Microsoft en naderhand ontdekte ik Joomla (versie 1.5).

Het was allemaal erg ingewikkeld maar het is allemaal goed gekomen en naderhand kwam de Joomla versie 2.5 en deze was al veel moderner en makkelijker.

Enkele bedrijven en instansies vroegen of ik een website kon bouwen voor hun en zo werd een hobby een klein bedrijfje in webdesign.

Ik onderhield op een gegeven moment +/- 20 website. Nu ik gepensioneerd ben onderhoud nog enige site maar het is nu nog voor mijn hobby.

Bouw de websites met Joomla 3.0 en er is nu ook een nieuwere versie uit namelijk 4.0 Zoals je ziet staat ook hier de wereld niet stil.

logo joomlaWebsite: https://www.joomlacommunity.nl/

Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Joomla!

 

Wat is Joomla?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe professionele website, die er goed uitziet op computerscherm, tablet én mobiele telefoon? Of ben je gewoon een blogger en wil je schrijven over je hobby? Wellicht heb je plannen voor een grote, flexibele webshop inclusief beveiligde betaling via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Of wil je een interactieve verenigingswebsite waar je leden elkaar digitaal kunnen ontmoeten? Wat voor website je ook wilt, bouw 'm met Joomla!

logo joomla

 Website: https://jug043.nl/

Tijdens onze JUG043 Maastricht (Joomla User Group) avonden komen veel leuke en interessante onderwerpen aan bod. We organiseren leerzame workshops waarbij je zelf aan de slag kunt gaan. Indien je ook een presentatie wil verzorgen of behoefte hebt aan een bepaald onderwerp over Joomla!, webdesign, webhosting etc. laat het ons dan weten. We organiseren doorgaans elke 2 maanden een bijeenkomst, vergroot jouw Joomla! kennis en kom naar onze bijeenkomsten. Meld je ook aan! De eerste bijeenkomst is gratis en aanmelden is binnen 1 minuut geregeld!

JUG043 Maastricht

Onze Golden Tetrievers

Golden-Retrievers

TOMMIE, TIMO EN URSUS

View more
Wegwijzer Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

WANDELGEBIED BIJ UITSTEK

View more
Wegwijzer Zuid-Limburg

Vulkaan-Eifel

EEN INFORMATIEVE WEBSITE

View more