user_mobilelogo

01 header php incl logo

Ik help, hobbymatig, kleine bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website.

Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site.

Wij verzorgen tegen kostprijs prijs, een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: Je logo en een tekst over uw producten en/of diensten.
 
 
Bij het ontwerpen van een website zoeken wij naar een optimale combinatie van herkenbaarheid, functionaliteit en technische mogelijkheden.
Na een eerste gesprek, waarin je wensen en verwachtingen met betrekking tot de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.
Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat je online uw site kunt bekijken. Je kunt op deze manier te allen tijde wijzigingen in tekst en/of illustratie kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website.
Tijdens het hele proces wordt overleg met je gepleegd. Tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van je bedrijf of organisatie op internet.
 
00 Paul 30 03 2018Paul habets
Adenauerlaan 65
6414NM  Heerlen
Mobiel: +31613997178
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De Laatste Joomla versies
logo joomla Joomla 4.0 komt eraan!
 
logo joomla 3.9.24
 
logo joomla 2.5.28 Laatste versie 2.5 serie geëindigd op 31-12-2014
 

jug 043  logo Joomla Community logo ChronoForms logo ICagenda  logo AcyMaling

Wij gebruiken alleen professionele Joomla Templates.

logo rsjoomla      logo joomlage