user_mobilelogo

01 header php incl logo

wegwijzer

001 portfolio 250x250

Als kleine jongen ben ik opgegroeid in Zuid-Limburg, Het was heel gewoon dat je de mergelland route reed met je brommer en ook wandelen in het heuvelland was gewoon omdat je er woonde.

In 1999 zijn we verhuisd naar Noord-Brabant, daar hebben wij een bloemenwinkel overgenomen. Na een aantal jaren begon ik Zuid-Limburg toch te missen en kreeg heimwee naar dit mooie stukje Nederland. In 2008 ben ik gestart met de website Wegwijzer Zuid-Limburg. Omdat je veel gegevens verzamelde had je toch het gevoel in Zuid-Limburg te zijn.
 
In januari 2017 zijn we weer verhuisd naar Zuid-Limburg en wonen nu in Heerlen. Nu maak ik foto's en film voor op de website en verzamel nog veel tekst en foto's voor op de website.
 
In 2020 heb ik met een nieuwe website gemaakt, namelijk Vakantie-Wegwijzer 
Via deze website kom je op de volgende website's: 

Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg, Eifel en de Moezel. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten. En dat betekent zeker niet stilzitten en niks doen. Maar juist bewust genieten en rust toelaten waardoor je intenser gaat leven. Het rijke religieuze erfgoed biedt ook ruimte voor spiritualiteit. Zonder religieus te hoeven zijn, kun je op zoek naar de zingeving van je leven.

internet  https://www.vakantie-wegwijzer.nl/

logo pijl